Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علی شریفی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد در خصوص سابقه دعای «ام داود» گفت: در زمان امام صادق(ع) محمد بن‌ عبدالله‌بن‌حشم در مدینه قیام کرد و با گروهی که از سمت منصور دوانقی اعزام شده بود وارد جنگ شد، در این جنگ داوود از نوادگان پسری امام حسن مجتبی(ع) اسیر شد و در این زمان مادر ایشان یعنی فاطمه که دایه امام صادق(ع) نیز است بسیار ناراحت و نگران و دعاهایش بی‌نتیجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون صیانت، برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه چهارمحال و بختیاری ادامه داد: خبر بیماری امام صادق(ع) به فاطمه می‌رسد، به عیادت ایشان می‌رود و ماجرای اسارت فرزندش را به امام می‌گوید و می‌خواهد حضرت دعایشان کند امام صادق(ع) به ایشان می‌فرمایند «چرا دعای استفتاح را نمی‌خوانی و از آن غافل شدی؟»

شریفی افزود: فاطمه از امام صادق(ع) راجع به کیفیت دعای استفتاح می‌پرسد که حضرت می‌فرمایند «این دعایی است که با خواندن آن درهای اجابت باز می‌شود و فرشتگان برای اجابت حاجتت دعا می‌کنند» و در کیفیتش می‌فرمایند «وقتی که ماه رجب به نیمه رسید سه روز را روزه بگیر و روز سوم که ۱۵ رجب می‌شود نزدیک اذان ظهر غسل کن و بعد از غسل نماز ظهر و عصر را بخوان و در جایی که حضور قلبت کامل می‌شود وارد اعمال دعا شو»

این کارشناس مذهبی بیان کرد: با توجه به آنچه که امام صادق (ع) فرموده‌اند اعتکاف در مسجد شرط لازم برای استجابت این دعا نیست و در این شرایط کرونایی نیز افراد می‌توانند این دعا را در منازل خود بخواند، پس هرکس می‌تواند ۱۰۰ مرتبه سوره حمد، ۱۰۰ مرتبه سوره اخلاص و ۱۰ مرتبه آیت‌الکرسی را قرائت کند.

شریفی ادامه داد: بعد از آن سوره‌های انعام، اسراء، کهف، لقمان، یاسین، صافات، فصلت، شورا، دخان، فتح، واقعه، ملک، قلم و انشقاق را بخواند و سپس دعای «صَدَقَ اللّٰهُ الْعَظِیمُ الَّذِى لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ ذُوالْجَلالِ وَالْإِکْرامِ، » را تا پایان بخواند.

وی گفت: سپس سمت راست صورت را روی مهر قرار داده و دعای «اللّٰهُمَّ لَکَ سَجَدْتُ، وَبِکَ آمَنْتُ، فَارْحَمْ ذُلِّی وَفاقَتِی وَاجْتِهادِی وَتَضَرُّعِی وَمَسْکَنَتِی وَفَقْرِی إِلَیْکَ یَا رَبِّ.» یعنی(خدایا! برای تو سجده کردم و به تو ایمان آوردم، پس رحمت آور بر خواری‌ام و تنگدستی‌ام و کوششم و زاری‌ام و درماندگی‌ام و نیازم به سویت ای پروردگار من.) را قرائت کن و سپس صورت چپ را روی مهر قرار بده و همین دعا را بخوان و سعی کن اشکی از چشمت بیاید که این اشک هرچند کم نیز باشد نشانه پذیرش دعای تو می‌باشد.

معاون صیانت، برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه استان تصریح کرد: هرچه کیفیت اعمال به همین ترتیب گفته شده انجام شود قطعاً رسیدن به استجابت دعا نیز نزدیک‌تر می‌شود البته این بدان معنا نیست که اگر سوره و یا ذکری خوانده نشود دعای فرد مستجاب نمی‌شود بلکه مهم حضور قلب و حالت تضرع در بیان دعا است که تاثیرگذاری این حالت قطعاً بیشتر خواهد شد.

وی در پایان در خصوص نحوه اطمینان خاطر افراد از استجابت دعا گفت: فاطمه بعد از دعا در شب شانزدهم پیامبر (ص) را در خواب می‌بیند که به او بشارت از بهشت و نعمت‌های بهشتی می‌دهد همچنین خبر از آزادی فرزندش داود را به ایشان ابلاغ می‌کند و چند روز بعد فرزندش با احترام و عزت به منزل باز می‌گردد و این نشان‌دهنده آن است که اگر شخصی گرفتاری داشته باشد و این دعا را با خلوص نیت بخواند حاجتش برآورده می‌شود و شنیده شدن دعای از طرف خداوند نیز با استجابت دعا درک می‌شود.

 انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری استجابت دعا امام صادق ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۶۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند

به گزارش همشهری آنلاین،‌امام جعفر صادق علیه السلام، رئیس و بنیان‌گذار مکتب شیعه جعفری است. شخصیتی عالم و بزرگوار که در طول عمر ۶۵ ساله خود، بیش از چهار هزار شاگرد را در علوم و دانش‌های گوناگون فقهی، علمی، کلامی، توحیدی، ولایتی، حدیث نفس، معرفت‌شناسی و … آموزش دادند به طوری که چهره‌های علمی بزرگی مانند جابر بن حیان، زراره بن اعین، ابان بن تغلب، ابو حمزه ثمالی، هشام بن حکم، مفضل بن عمر و بسیاری شخصیت‌های شناخته‌شده و مطرح در مکتب آن حضرت علم و دانش آموختند. شاگردان امام صادق (ع) تنها از میان مردم شیعه مذهب نبودند، بلکه حتی مردمی از اهل سنت، یهودیان و مسیحیان هم در مکتب آن حضرت شاگردی کرده و از دانش و علم ایشان بهره بردند. حوزه‌های علمیه یادگار مکتب امام صادق (ع) بوده و طلبه‌های امروز، شاگردان و رهروان آن حضرت در تعلیم، تربیت، تحصیل و تدریس علوم دینی هستند.گزارش پیش رو زندگی طلبگی طلاب در حال تحصیل در حوزه علمیه شهرستان گرگان را به تصویر کشیده است.

طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی کد خبر 849335 منبع: مهر برچسب‌ها استان مازندران امام خمینی خبر ویژه جامعه روحانیت مبارز

دیگر خبرها

  • حضور کاروان سفیران کریمه اهل بیت(س) در کرمانشاه
  • این سَم را فقط با یک تلفن درب منزل تحویل بگیرید!
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • برگزاری مراسم گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه بیرجند
  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری